Horno Santo Cristo

El Forn Sant Crist va ser fundat l’any 1.910 per la família Coll i regentat durant mig segle per les germanes Antònia i Juana Coll. Després de dècades dedicant-se a l’ofici de la fleca i pastisseria i es va convertir en un dels llocs més emblemàtics de la ciutat de Palma, on es poden trobar els més autèntics productes típics de l’illa.

A partir d’l’any 1.960 el forn va passar a mans dels germans Àngel i Pedro Calleja qui van contribuir i van impulsar personalment el negoci en tota la seva magnitud i dimensió a través d’una idea visionària i revolucionària: el repartiment personalitzat i directe d’ensaïmades als hotels. Davant l’auge i prosperitat de l’negoci Àngel i Pedro Calleja van haver de demanar el beneplàcit a el Bisbat per poder registrar legalment el nom de FORN SANT CRIST.

Actualment una nova generació pastissera està a el front de l’forn, sent fidel als orígens i conservant les arrels, receptes i mètodes tradicionals d’aquest establiment el qual avui ja pertany a l’selecte i exclusiu grup de comerços centenaris. Aquesta nova Gerència té la clara convicció de seguir oferint productes típics de Mallorca elaborats en un procés totalment tradicional el qual ha permès que les Ensaïmades de el Forn Sant Crist siguin conegudes tant dins com fora de l’Illa.

https://hornosantocristo.com/