SA NOSTRA HISTÒRIA

Des de 1890

La família Noceras (Muro) porta elaborant artesanalment les Galletes Gori de Muro des de 1890, unes galletes amb molta història reconegudes com les més tradicionals de Mallorca.

Antigament conegudes com el “pa dels mariners”, aquest tipus de galleta fou sempre molt apreciada entre els navegants durant les llargues travessies pel Mediterrani. La seva durabilitat propiciava inclús que companyies navals angleses s’abastessin de galletes marineres quan feien escala a Menorca, per comptar així amb provisions fresques per una bona temporada.

“La nostra filosofia és la de seguir respectant la forma tradicional d’elaborar els nostres productes i fer-ho amb els ingredients naturals que encara es conserven a l’illa”. 

Situació

El nostre petit forn, en el que ja s’elaboraven galletes marineres i altres productes locals com ensaïmades, panades o pa l’any 1890, està situat al bell mig del nucli antic de Muro, a la zona nord de Mallorca, molt aprop del Parc Natural de l’Albufera.

L’agricultura i la ramaderia és passat i present a Muro i als pobles dels voltants, llocs on han sabut conservar els sabors tradicionals i que encara ens permeten gaudir d’unes excepcionals matèries primeres.