El Llonguet

El Llonguet
Es tracta d’un pa petit oblong, de color molt pàl·lid, amb la molla elàstica i esponjosa fet a força de massa mare i de fermentació llarga. La part superior està travessada per un solc longitudinal. Se sol dir que com millor és la qualitat de la farina i més cura es posa en l’elaboració de l’panet, més profund és el tall. A Palma podrem degustar en nombrosos establiments com entrepà o “llagosta”, que així es diu a aquest pa farcit d’anxoves, amanida, pernil, formatge, tonyina o qualsevol altre ingredient que se li vulgui posar a l’entrepà.
////
El Llonguet
Se trata de un pan pequeño oblongo, de color muy pálido, con la miga elástica y esponjosa hecho a base de masa madre y de fermentación larga. La parte superior está atravesada por un surco longitudinal. Se suele decir que cuanto mejor es la calidad de la harina y más cuidado se pone en la elaboración del panecillo, más profundo es el corte. En Palma podremos degustarlo en numerosos establecimientos como bocadillo o “llagosta”, que así se llama a este pan relleno de anchoas, ensaladilla, jamón, queso, atún o cualquier otro ingrediente que se le quiera poner al bocadillo.
 
#galletesgoridemuro #goridemurosempreambtu #goridemuro #galletas #mallorca